2011. május 26., csütörtök

ÚJ Kushies Ultra pelenkacsomag "All in One" 5db-os - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó a képeken látható KUSHIES Ultra pelenkacsomag. All-in-one típus.
ÚJ!!!! Még csak mosva sem volt. Méret: 4-10kg-ig.
5db-os kiszerelés! + Ajándék 10db plusz pamut betét (az éjszakákra)
"A Kushies ULTRA legfontosabb előnye a kényelem és a praktikum.
A nedvességzáró rész a pelenkára rá van dolgozva (all-in-one típus), így nincs szükség külön pelenka külsőre. Egy lépésben gyorsabban és könnyebben feladható a babára.
A tisztán tartása is egyszerűbb, mert a kettő, egymástól elválaszthatatlan rész nem igényel külön kezelést.
Mivel a pamut nadrágot és a "gumibugyit" nem külön kell megvásárolni, könnyebben átlátható, hogy mire lehet szükség egy baba pelenkázásakor (és az is, hogy ez mibe kerül).
Az ULTRA típusú pelenka további előnye, hogy lényegesen kisebb bugyrot jelent a babapopsin. "
A Kushies nadrágpelenkák nedvszívó része alapvetően pamutból készül, használatukkal biztosíthatjuk azt, hogy a kisbabánk bőrével is az a természetes anyag érintkezzen, amely számunkra is a legkényelmesebb viselet.
A Kushies pelenkák kialakításuk révén könnyen és gyorsan feladhatóak a babára. Nem kell kifőzni, mosógépben moshatóak, vasalást nem igényelnek.
 
A mosható nadrágpelenkák felépítése
A Kushies mosható nadrágpelenkák szabása és rögzítése hasonló az eldobható nadrágpelenkákéhoz. Mindegyik típusú pelenka egy nedvszívó és egy nedvességzáró részből áll, az ULTRA változat esetében ez a két réteg össze van dolgozva,
A pelenkanadrágokat és a külsőket a derékrésznél található tépőzárakkal adhatjuk fel. A termékeken alkalmazott tépőzár speciális, ún. Aplix Velcro, amely garancia a tépőzár hosszú élettartamára.
A pelenkák belső, nedvszívó része lényegében tiszta pamut, egészen pontosan pamut flanel. Ezáltal egy természetes, jó nedvszívó képességű, jól szellőző anyag érinti a baba bőrét.
A külső nedvességzárók anyaga: vinil bevonatú poliészter, amely puha, kellemes, bőr-szerű tapintású anyag. Rendkívűl tartós, bírja a mindennapos igénybevételt.
A pelenkák gyártása során felhasznált anyagokat még azok alkalmazása előtt független laboratórium bevizsgálta, és a vizsgálat eredménye szerint azok nem veszélyesek sem az emberi szervezetre, sem a környezetre!
Használata
A Kushies nadrágpelenkák kialakítása olyan, mint az eldobható nadrágpelenkáké, még egy ficánkoló kisbabára is könnyen feladhatóak. A tépőzárak gyors és megfelelő rögzítést biztosítanak.
Kezelése
Automata mosógépben 40oC-on, illetve 60oC-on moshatóak, tisztításuk minimális többletmunkát jelent.
Szárítógépben alacsony hőfokon száríthatóak a pelenkák, és fontos, hogy a szárítás időtartama alkalmanként ne haladja meg az egy órát. A száradás gyorsítása érdekében egy száraz törölközőt tehetünk a gépbe, a pelenkák közé. A pelenkákat tilos vasalni!
A pelenkák gyakorlatilag "hagyományos" módon tisztíthatóak, csak arra kell figyelni, hogy a mosószer ne tartalmazzon klórt, és az öblítőszert is mellőzzük. A klór bőrproblémákat okozhat és roncsolja a textíliát, ezért nem javasoljuk a használatát! Mivel egy egészséges baba vizelete gyakorlatilag steril, nincs is szükség ilyen drasztikus fertőtlenítőszerre.
Az öblítő és a tiszta szappan zsíros bevonatot képez a textilszálakon, ezáltal a pelenka nedvszívó képessége csökkenhet. Ezért jó, ha eltekintünk ezen szerek használatától.



Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 07:16
. ÚJ Kushies Ultra pelenkacsomag "All in One" 5db-os - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése