2011. június 26., vasárnap

Sciphone magyar, Dual Sim, 1év magyar garanciával! - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Fontos információ: A leírással ellentétben a készüléken nincs magyar nyelv, ezért akciósan adjuk ezt a néhány darabot.
Írhatnánk ide mindenféle jól hangzó marketing szöveget, meg leírhatnánk 1000 sorban, hogy mit tudnak ezek a telefonok, de ehelyett inkább a következőt mondjuk:
Ezeket a kínai dual sim-es telefonokat CSAKIS azoknak ajánljuk nyugodt szívvel, akik megelégszenek egy szép, igényes külsejű telefonnal, amivel lehet telefonálni és sms-t írni : -) Ugyanis ezek a telefonok elvileg fel vannak szerelve mindenféle "csodafunkcióval", de leginkább telefonként funkcionálnak a legjobban.
Azoknak jó, akik már unják, hogy két telefonnal rohangálnak mindenhová.
Meg olyan informatikus lelkű egyéneknek, akik szeretnek bíbelődni azzal, hogy kihozzák a maximumot a kezükbe kerülő kütyükből, mert több olyan fórum is van, ahol ezekkel a telefonokkal foglalkoznak nagyon részletesen.
Amiért tőlünk érdemes megvenni, annak az az oka, hogy 3 hónap azonnali cseregaranciát és 12 hónap szervízgaranciát vállalunk a készülékekre, ami egyedülálló a vaterán. Tehát ha bármi miatt használhatatlanná válna a készülék, azonnal kicseréljük egy teljesen újra.
Kérjük NE LICITÁLJANAK olyanok, akiknek olyan elvárásaik lennének a telefonnal kapcsolatban, amelyek irreálisak. Nekünk sokkal fontosabb a vevők elégedettsége, ezért is írtuk ez első sorokat.



Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 11:35
. Sciphone magyar, Dual Sim, 1év magyar garanciával! - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése