2011. augusztus 29., hétfő

Relaxa villám német komplett tananyag - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

A nagysikerű relaxa nyelvlecke  teljes tananyaga kezdőtől haladóig!
Használható nyelvtudás akár 14 nap alatt!!
most a bolti árhoz képest fillérekért megtanulhatod a nyelvet a komplett csomag segítségével!
Forradalmi nyelvtanulás immáron 20 éve hódít.
Lényege, hogy a szövegeket eredeti környezetükben tanuljuk (hasonlóképp, mint a kisgyerekek anyanyelvüket). Így nem bontjuk a nyelvet elemeire, majd rakjuk össze újra, mint a hagyományos nyelvtanulásban.
Figyelem! A tananyag tartalmazza az összes lent felsorolt leckéket(írásos és hanganyagokat egyaránt).
A termék fixáras, tehát azonnal leüthető.
Kezdőknek:
Família-program
2 kötet 17 audioCD-vel
Anna, Péter és szüleik hétköznapi életének mulatságos kalandjai már a három éves óvodás figyelmét is lekötik, ám a felnőttek sem állják meg mosoly nélkül e nyelvleckék hallgatását. A szöveg beszédfordulatokban gazdag, színészi előadása színvonalas.  „ Diétás”, azaz kíméletes méretű a szókincse. A mintegy 600 szó változatos helyzetekben, sokszor kerül feldolgozásra.
Aktív-program
2 kötet 16 audioCD-vel 
A Família-sorozat ismert szereplőinek humoros kalandjai folytatódnak egy emeltebb nyelvtani szinten, miközben a már megismert szókincstartományt alig bővíti: csupán mintegy 800 szó bő megforgatására vállalkozik. Ajánljuk azoknak is, akik felfrissíteni, aktivizálni kívánják egykori nyelvtudásukat.
Dialóg-program
4 kötet 32 audioCD-vel 
A felnőtt világ köznapi és társasági életének jellegzetes témaköreit öleli fel 1500 szavas szókészletével. Lehet sokszoros újrakezdők start-tananyaga is, középhaladóknak pedig a beszédértést és beszédkészséget fejlesztő, ismeret-felfrissítő gyakorlatozás. Haladóknak - kötetenkénti csomagolásban 
Haladóknak
Praxis-program
2 kötet 16 audioCD-vel 
E középfokú tananyag derűs, fordulatos történeteit hivatásos hamburgi színészek szólaltatják meg. Nyelvtani ismertetője a szövegekből vett példákon az összetett mondatok fajtáit mutatja be, foglalja össze. Szókincse jól igazodik a középfokú nyelvvizsga tematikus követelményeihez.
Krimi-program
2 kötet 2 könyv, 12 + 8 db audioCD-vel 
A Krimi-programból megtapasztalhatják, milyen is a gondolkodtató, immár a tartalomra összpontosító nyelv. Szellemes, évődő társalgási beszéd, németes humor. Közben bejárjuk Hamburg szállóit, matrózkocsmáit, romantikus kalandokat sugalló helyszíneit...



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-06 07:11
. Relaxa villám német komplett tananyag - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése